HUUR OPZEGGEN

Als je je huur op wilt zeggen kun je een email sturen naar info@kasteelbv.com.

Als je huurder van een bedrijfsruimte bent, kun je in de huurovereenkomst checken wat je opzegtermijn is en wat de looptijd van de huurovereenkomst is.

Als je een huurder van een woonruimte bent, geldt voor jou een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Dit wil zeggen dat als je opzegt, je de aansluitende kalendermaand ook nog moet betalen, dus bijvoorbeeld je zegt op 15 november op, dan betaal je ook nog huur voor december en hoef je pas eind december uit je appartement.

Daarna worden de volgende stappen ondernomen:

Wij bevestigen de opzegging per email en houden dan zo snel als mogelijk een voor inspectie, om de staat van het gehuurde te kunnen beoordelen. Daarnaast schakelen we de makelaar in om een nieuwe huurder te kunnen vinden. Er zullen dan ook bezichtigingen gaan plaatsvinden.

Op de opleverdag zorg je dat de woning schoon en leeg is en dat de koelkast ontdooid is en lever je alle sleutels in. Als dit in orde is, krijg je dezelfde week je waarborgsom teruggestort. Als er dingen kapot zijn of missen, wordt dit met de waarborgsom verrekend.