HUUR OPZEGGEN

Als je je huur op wilt zeggen, kun je een email sturen naar info@kasteelbv.com.

Indien je huurder van bedrijfsruimte bent, is er in de huurovereenkomst te vinden wat de opzegtermijn is en wat de looptijd van de huurovereenkomst is.

Als je huurder van woonruimte bent, geldt voor jou een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Dit wil zeggen dat als je opzegt, je de aansluitende kalendermaand ook nog moet betalen, dus als je bijvoorbeeld op 15 november opzegt, betaal je ook nog huur voor december en hoef je pas eind december uit je appartement.

Daarna worden de volgende stappen ondernomen:

Wij bevestigen de opzegging per email en maken dan zo snel mogelijk een afspraak voor een voorinspectie, om de staat van het gehuurde te kunnen beoordelen. Daarnaast schakelen we de makelaar in om een nieuwe huurder te kunnen vinden. Er zullen dan ook bezichtigingen gaan plaatsvinden.

Op de opleverdag zorg je dat de woning schoon en leeg is en dat de koelkast ontdooid is en lever je alle sleutels in. Als dit in orde is, krijg je binnen een maand de waarborgsom teruggestort. Als er dingen kapot zijn of missen, wordt dit met de waarborgsom verrekend.