Mina Krusemanstraat 40-R

 • POSTCODE
  2614 JH
 • PRIJS
  € 975,- excl. servicekosten (vast € 150,-) per maand
 • WONINGTYPE
  2-kamer appartement
 • BOUWJAAR
  gerenoveerd in 2023
 • Kamers
  2

In 2023 volledig gerenoveerde en gestoffeerde 2-kamer appartementen in een bestaand complex genoemd “De Mina” gelegen in de wijk Voordijkshoorn in Delft. Het complex beschikt over 20 appartementen en zijn van alle luxe voorzien, inclusief keuken en badkamer, vloerverwarming en afgewerkt met moderne materialen. Het complex heeft een (eigen) parkeerterrein en een gezamenlijke fietsenberging. Het appartementencomplex is gelegen in een rustige omgeving op minder dan 10 minuten fietsen van de historische binnenstad. Op fietsafstand van het station, de TU-wijk, openbaar vervoer op loopafstand en de autosnelwegen (A4, A13, A20) zijn makkelijk te bereiken.

Alle appartementen zijn exclusief een vast bedrag van € 150,- per maand voor het gebruik van G/W/L en servicekosten (bij 2 personen € 200,- per maand)
Er ligt een glasvezelkabel in het complex en via OpenFiber kunt u zelf een internet en/of TV-abonnement afsluiten.

Indeling:
Begane grond: brievenbussen en bellentableau, trap aan de buitenkant van het gebouw naar de eerste en tweede verdieping. Buiten op het terrein is er een gezamenlijke fietsenberging.
Eerste verdieping: entree appartement, ruime slaapkamer, badkamer voorzien van een douchecabine, wastafel met spiegel en een toilet. Lichte woonkamer (met hoog plafond!) met open keuken met o.a. een koelvriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap en een aansluiting voor de wasmachine. Alle appartementen zijn voorzien van een laminaat vloer met vloerverwarming, gordijnen en verlichting.

Beschikbaar 8 maart 2024, is inmiddels verhuurd.

Huurvoorwaarden:
– Te huur voor maximaal 1 (werkzaam) persoon of een stel;
– 1 maand waarborgsom betaalbaar voor de aanvang van het huurcontract;
– Minimaal huurcontract 12 maanden;
– Het houden van huisdieren in het gehuurde is niet toegestaan;
– ROZ huurcontract (www.roz.nl);
– Er mag niet gerookt worden en er mogen geen veranderingen aan het gehuurde plaatsvinden zonder schriftelijke toestemming van verhuurder;
– Als huurder dient u aantoonbaar voldoende financieel stabiel te zijn gedurende de gehele lengte van de overeen te komen huurovereenkomst.

Heeft u interesse in het huren van deze woning? Wij verzoeken u dan om per email (info@kasteelbv.com) kenbaar te maken dat u interesse heeft in een bezichtigingsafspraak. Wij vragen u tevens in deze email een toelichting te geven over uw huidige situatie: denk aan de gezinssamenstelling, uw financiële situatie en de reden dat u op zoek bent naar een nieuwe huurwoning.